Referenties van klanten

Piet Knoope (KNoope Project Services) ondersteunt projectmatig bedrijven voor een vast bedrag in de rol van
projectmanager elektrotechnische installaties of als Certified Machinery Safety Expert CMSE®.

Piet neemt de medewerkers mee en behaalt samen met de medewerkers de gewenste doelstelling en verhoogd daardoor de klanttevredenheid.

Als bedrijfsleider en projectleider van grote projecten heeft Piet ervaring met een grote diversiteit aan projectactiviteiten, installaties en culturen. Daarbij heeft hij een brede inhoudelijke achtergrond waarin hij diverse technische disciplines; werkvoorbereiding, inkoop, montage, LEAN / KAM en machineveiligheid combineert. Dit maakt dat hij snel doorpakt en succesvol is in het realiseren van de projectopdracht.

Stressbestendig, planmatig en oplossingsgericht

Piet is flexibel en blijft productief wanneer de werkdruk hoog is. Hij gaat zorgvuldig te werk. Hij plant, organiseert, werkt cijfermatig en schrijft scenario’s om risico’s te identificeren, in te schatten en aan te pakken.

Piet is gewoon een hele fijne vent om mee te werken.

Piet is open en eerlijk en gaat relaties aan met mensen vanuit een oprechte positieve intentie. Hij geeft aandacht aan de mensen in projecten en afdelingen. Is altijd regelmatig op de werkvloer en op de locatie van de klanten aanwezig om de thermometer in het project te houden. Hij steekt veel energie in het opbouwen en onderhouden van een goede klantrelatie en zorgt dat de klant ten allen tijde optimaal is geïnformeerd.

Gedreven en betrokken om iets goeds neer te zetten

Energiek als hij is, voelt Piet zich als een vis in het water in een dynamische projectomgeving. Hij gaat graag uitdagingen aan en wordt vaak ingezet in nieuwe projecten waar alle kaders nog gezet moeten worden. Hij is gericht op ontwikkeling en creëert een omgeving waarin medewerkers worden uitgedaagde nieuwe dingen op te pakken en zich te ontwikkelen.